В Левски е пристигнало дост сериозно предложение за Андриан Краев, но на този етап "сините' не са склонни да го приемат, твърди "Тема спорт".

Халфът е желан от отбора на Ференцварош, като унгарският шампион е готов да плати 500 000 евро, но "сините" са убедени, че играчът им струва повече.

Към момента до сделка за Краев няма да се стига, поне не и при тези условия.

Снажният дефанзивен халф преобърна кариерата си под ръководството на Станимир Стоилов, който намери точната му позиция на терена, а Краев бързо се превърна в един от основните играчи на Левски.

В същото време друг такъв играч - Драган Михайлович, продължава да е с неизяснено бъдеще.

Десният краен бранител е с изтичащ договор, като преди дни получи предложение от Левски за нов такъв.

Не е тайна, че между двете страни има леки неразбирателства за параметрите на договора, заради което Михайлович все още не е дал своя отговор.

Той има ултиматум да стори това до края на седмицата. В противен случай Левски ще трябва да търси нов човек на тази позиция.

Това призна и Станимир Стоилов, че част от трансферната политика на клуба през сезона зависи именно от решението на Михайлович.

Иначе "сините" обмислят привличането на нов играч в офанзивен план и с това ще се изчерпа селекцията. Разбира се, стига да няма продажба на играч, която да трябва да бъде компенсирана с привличането на заместник на продадения играч.

В свое интервю Станимир Стоилов разкри, че заради представянето на отбора през пролетта, вече играчите на Левски няма да бъдат продавани за "жълти стотинки", а са сериозни трансферни суми.