На специално събитие в столичния хотел "Милениум" официално бе даден старт на бизнес клуб "Левски". Мажоритарният собственик Наско Сираков бе сред присъстващите, заедно с Даниел Боримиров (председател на УС на клуба), Венцислав Димитров (член на НС на клуба), както и учредители на фондацията "Спорт в България"

Ето и какво написаха от столичния клуб на офиициалния си сайт:

"Гости на откриването бяха хора от бизнеса, пред които бяха представени възможностите за участие в клуба и стратегията му. "Целта е да се формира общност от компании и успешни предприемачи, които искат да подкрепят "ПФК Левски".

Сред каузите на Бизнес клуб "Левски" е да помогне на "Левски" да се справи с изплащането на задълженията към Националната Агенция за приходите. Но не само. Бизнес клубът ще подкрепя и финансира отбора по отношение на развитието на спортно-техническата част, детско-юношеската школа, маркетинговата и административната му дейност", обясни председателят на Бизнес клуба Борислав Георгиев. Той уточни, че новата организация обединява предприемачи и фирми, чиято кауза е да помагат на футболния клуб.

"Принадлежността към Бизнес клуба носи престиж на включилите се в него, защото са водени от безкористното желание да допринесат за съхраняването на идеята "Левски", като споделят ценности и спортна страст със свои съмишленици", допълни Георгиев"