Надзорният съвет на Левски, в лицето на собственика Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев, утвърди новите членове на Управителния съвет.

В него влизат журналистът Ивайло Цветков - Нойзи, председателят на сдружение "Сини сърца" Илия Христов, бившият политик Минко Герджиков, бившият финансов директор на клуба Константин Баждеков и настоящият изпълнителен директор Павел Колев.

"На свое заседание на 29.07.2020, сряда, Надзорният съвет на ПФК Левски утвърди за членове на Управителния съвет Ивайло Цветков, Илия Христов, Минко Герджиков, Константин Баждеков и Павел Колев. На продължило три часа и половина изслушване на членовете на УС пред Надзорния съвет бяха разпределени ресорите, както и бяха обсъдени конкретните ангажименти на всеки от оперативното клубно ръководство и формите на отчетност пред Надзорния съвет", съобщават от клуба.

"Членовете на НС и УС на ПФК Левски ще се срещнат с представители на организираните привърженици на стадион "Георги Аспарухов" в четвъртък, 30 юли, от 17:00 часа".