Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, обяви подписването на новия договор между "сините" и букмейкърската компания "Palms Bet".

Двете страни подновиха сътрудничеството си при още по-добри за клуба условия, а самият Колев призна, че финансовото състояние на столичния гранд се променя към добро.

Логото на компанията ще се появи на ръкавите на официалния екип на Левски.

Мястото отпред на екипите остава свободно за евентуален генерален спонсор, който "сините" усилено търсят в последните 10 месеца.

"Подписахме този рекламен договор, който на практика е вече реализиран. Преди няколко седмици започнахме да обсъждахме продължението на този договор. Резултатът от тези обсъждания е факт. Той е с продължително от 1 година. Надяваме се на добър резултат. Дано да работим по-активно заедно, да организираме заедно събития.

На първо място, финансовото ни положение ще се промени съществено. Тази помощ идва срещу права, които даваме на Palms Bet. Левски е носител на голяма популярност. Когато създадем подходящите условия за всеки спонсор, нещата се случват. Надявам се това да се случи между нас и Palms Bet. Аз не бих го нарекъл дългосрочен, защото 1 години не е много време. Palms Bet са един от най-ценните ни партньори. Те ни помогнаха, когато бе най-трудно. Надявам се през 2021 година да се случат още хубави неща. Факт е, че този договор с по-добри условия.

Не ми е минавало дори през ума за "фалит". Тук тази дума и забранена. Но ситуацията е тежка. Уморихме се да го повтаряме. Всеки такъв договор е важен" сподели Колев.