Отборът на Левски излетя за Ларнака, където утре от 18:45 гостува на местния АЕК в мач от втория кръг на Лига Европа.

Ужасна жега очаква "сините" Кипър, които излетяха от София при 20 градуса, а ще кацнат при 35 в Ларнака.

Треньорът Петър Хубчев включи в групата новото попълнение Насиру Мохамед, който подписа с клуба вчера. Извън сметките е единствено Холмар Ейолфсон, който наскоро се възстанови от тежка травма, но все още не е готов за игра.

В групата се завърна Николай Михайлов. Вратарят пропусна четирите мача на Левски заради травма. Той има опит в кипърското първенство с екипа на Омония и сподели очакванията си за мача, а феновете на АЕК нарече "детска играчка" в сравнение с тези на Левски.

"Напълно здрав съм. Тренирам от два дни наравно с отбора. Вече всичко върви по план. Настроението е добро в тима. Довечера ще гледаме състава на АЕК. Имат много испанци в състава и практикуват техничен футбол. Не са започнали първенството и не са в оптимална форма.

Наистина е доста топло и влажно в Ларнака. Няма как да се притесним от атмосферата на стадиона. Много далеч са от нашите фенове. За разлика от нашите фенове, техните са като детска играчка.

Ще ми трябват още няколко дни, за да вляза във форма. Подкрепям Миятович, пази стабилно, важното е Левски да върви. Треньорът решава, но битката ни тепърва започва", сподели Михайлов.