Левски честити публично рождения ден на своя покровител Васил Божков с няколко думи на своя официален сайт.

"Сините" пожелаха на бизнесмена много щастливи мигове, които да му носи клубът.

Ето какво се чете в изявлението:

"Днес собственикът на "Левски" Васил Божков празнува своя 63-ти рожден ден. Един от най-успешните български бизнесмени и предприемачи завършва Националната математическа гимназия в София. Има две висши образования - специалност "Приложна математика" в Софийския университет и "Икономика на труда" в УНСС.

Известен е с интереса си към изкуството и антиките, като през 2004 г. създава фондация "Тракия" с официална цел "организиране и подпомагане издирването и опазването на културните ценности, част от българското и световното културно-историческо наследство".

Като част от дългогодишната си политика в подкрепа на спорта пък в средата на февруари 2019 г. г-н Васил Божков и компаниите, свързани с него, започна необходимото оздравяване, управление, финансиране и дългосрочно развитие на "Левски", като безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол.

Ръководството, служителите и футболистите на ПФК "Левски" честитят празника на г-н Божков и му пожелават здраве, успехи във всички започнати начинания и бъдещи щастливи мигове, които да му носи любимият ни клуб."

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/3273-66751/0231/bg