Семеен сектор ще бъде изграден на стадион "VIVACOM Arena - Георги Аспарухов" за всички домакински мачове на Левски до края на сезон 2018/2019.

Специалната зона ще се намира на централната трибуна, като до нея ще се достига през централния вход на сектор "А". Секторът се отличава с удобства, които са характерни за домашния уют, специално отношение към гостите и възможности за по-пълноценно изживяване преди и по време на футболните срещи.

Изграждането на зоната е съвместна инициатива на VIVACOM и ПФК Левски, целяща да насърчи родители и деца да споделят заедно позитивните емоции на спорта в една комфортна и сигурна зона.

Среща с талисмана на Левски, подарък пуканки, специални стикери за спомен и срещи с легенди на отбора - всичко това ще предоставя семейния сектор като възможност. Децата ще могат да научат някои от знаковите за клуба песни, да премерят сили на модерната PS4 зона с наскоро излязлата FIFA 2019, да покажат своите умения на джага и разбира се, да се насладят на мачовете на своите любимци от най-добрите места на стадиона.

Билети за семейния сектор ще са в продажба за следващия домакински мач на тима срещу Ботев (Пловдив). Двубоят е на 4 ноември от 15 ч.