Левски е първият отбор от българския футболен елит, който поздрави Георги Иванов - Гонзо за спечелването на президентския вот в Българския футболен съюз.

Бившият нападател на "сините" пребори конкуренцията на Димитър Бербатов и Михаил Касабов на днешния конгрес и наследява на поста подалия оставка Борислав Михайлов.

В началото на днешния ден мажоритарният собственик на столичния клуб Наско Сираков отказа да каже за кой кандидат ще гласува клуба, като само каза, че Левски "ще гласува за Левски".

Много е вероятно вотът да е отишъл именно за Георги Иванов.

Ето какво написаха от клуба в официалния си сайт:

"ПФК Левски" поздравява Георги Иванов за избирането му за президент на Българския футболен съюз. Той спечели категорично вота на клубовете на изминалия Извънреден изборен конгрес на централата. "ПФК Левски" му пожелава успех в осъществяването на целите, които си е поставил, безпристрастност при взимането на решения в полза на българския футбол и се надяваме непримирият дух, който показваше на терена, да му помогне и сега да се справи с проблемите и порочните практики във футбола, които сме критикували многократно.

От ръководството на "ПФК Левски"