Николай Михайлов още не е играч на Левски, като се бавят подписите под договора между клуб и футболист.

30-годишният вратар има някои резерви към това да се върне в родния си клуб, като основно те са свързани с реакцията на феновете. Михайлов-младши бе изпратен с доста негативни емоции след грешки в дебютните мачове на вратата на "сините" през 2006 г. Критиките не му бяха спестени, въпреки че тогава бе тийнейджър.

Третият пореден представител на вратарската фамилия още мисли и за варианти в чужбина.

Предложението на Левски за заплата на Михайлов е прието, проблемът в забавянето на подписите не е финансов. Условията удовлетворят напълно национала, който ще вземе около 430 000 евро като месечни възнаграждения в рамките на 3-годишен контракт.

През първата година заплатата му ще е 10 000 евро, през втората - 12 хиляди, а през третата - 14 000 евро месечно. В тези суми не са включени бонуси за спечелен трофей, като със сигурност парите биха надхвърлили милион лева.

Кондиционно Ники Михайлов също не е напълно готов, но това не е проблем за Левски. Вратарят трябва да влезе във форма и да свали килограми, което може да се случи до края на есенния цикъл от мачове, за да е изряден за старта на зимната подготовка.

Очаква се категорично "да" или "не" по договора на Левски с Михайлов да има най-късно в понеделник.