Ръководството на Левски обяви нова рекламна сделка малко преди днешното столично дерби със Славия. Изпълнителният директор на "сините" Павел Колев и Лъчезар Петров, който е член на борда на директорите на ответната страна, си стиснаха ръцете в центъра на терена на стадион "Георги Аспарухов" преди двубоя. 

Ето официалната позиция на 26-кратните шампиони:

""ПФК Левски" подписа договор с нов рекламен партньор - една от най-големите платформи за онлайн игри и спортни залози Palms Bet.

Преговорите започнаха още през февруари, но заради пандемията от COVID-19 и извънредното положение в страната бяха финализирани едва в навечерието на мача със "Славия". Изпълнителният директор на "ПФК Левски" Павел Колев и Лъчезар Петров - член на борда на директорите на Palms Bet си пожелаха взаимно много успехи и ползотворно партньорство.

Palms Bet e лицензиран български оператор. На www.palmsbet.com любителите на спортните залози, онлайн игрите и виртуалните спортове могат да намерят разнообразни и съобразени с потребителските вкусове популярни състезания и слот игри.

"ПФК Левски" благодари на Palms Bet за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България."