Орлин Старокин официално е първото ново попълнение на "Левски". Защитникът от няколко дни тренира под ръководството на Георги Тодоров, а след като премина успешно медицински изследвания по-рано днес, сложи подписа си под договор за един сезон.

Така 33-годишният футболист ще започне втория си период на стадион "Георги Аспарухов", след като между 2011 и 2014 година изигра общо 83 мача за отбора във всички турнири. Старокин, който е юноша на вечния съперник ЦСКА, може да играе еднакво добре както отляво на защитата, така и пред нея в ролята на опорен халф.

"Г-н Сираков ми се обади и се разбрахме доста бързо. Изключително щастлив съм и съм оптимист за бъдещето на "Левски". За това съм тук. Не се замислих нито за миг. Трябва да не мислим за ситуацията, а да показваме най-доброто от себе си. Бих помолил феновете за търпение и подкрепа. Не можем без тях", бяха първите му думи след завръщането му в състава на "Левски".

Старокин за последно игра в Кипър, а в кариерата си е бил част както български, така и от казахстански и румънски клубове.