Единствено фенове, които притежават абонаментни карти, ще могат да присъстват на първия мач на "Левски" за новия сезон. Той е довечера на стадион "Георги Аспарухов" срещу Берое, а от клуба официално оповестиха какъв ще бъде пропусквателния режим за дебютното домакинство на "сините" за сезон 2020/2021.

Клубното ръководство обясни този свой ход, позовавайки се на заповедта на министъра на здравеопазването за провеждането на срещите от Първа лига.

"Левскари,

Във връзка със заповед №РД-01-452/04.08.2020 г. на министъра на здравеопазването, разрешаваща провеждането на срещите от Първа лига пред публика, при заетост до 1000 души на сектор, Ви уведомяваме, че на двубоя от 1-ви кръг на Първа професионална лига срещу "Берое" днес, 10 август, от 20:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" ще могат да влязат САМО притежатели на абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. закупени до 23:59 часа на 6 август 2020 г.

Привържениците, закупили своите абонаментни карти след този срок, ще получат билет за Сектор В на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", който ще могат да вземат от официалния магазин на "ПФК Левски".

Поръчалите своите абонаментни карти ОНЛАЙН след 17:30 часа на 7 август, петък НЯМА да могат влязат на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" за срещата с "Берое".

С оглед на ограничения капацитет на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" във връзка с противоепидемичните мерки, Ви информираме, че билети в свободна продажба няма да бъдат пускани", написаха от "Левски" на официалния си уебсайт, като същевременно добавят, че колекционерските билети остават в продажба и всеки фен е свободен да закупи такъв, който обаче не му гарантира присъствие на стадиона.

Meждувременно стана ясно и кои футболисти Георги Тодоров е избрал за днешния двубой, който е от 20.00 часа. В групата попаднаха новите попълнения Николай Кръстев, Орлин Старокин, Живко Атанасов и Тома Даске. Ето и всички избрани от треньора играчи за домакинството на Берое:

Николай Михайлов, Николай Кръстев, Ивайло Найденов, Орлин Старокин, Живко Атанасов, Тома Даске, Илия Юруков, Симеон Славчев, Стайн Спиерингс, Атанас Кабов, Паулиньо, Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Марин Петков, Мартин Петков, Патрик-Габриел Галчев, Станислав Иванов, Найджъл Робърта.