Ръководството на Левски се вслуша в молбата на голяма част от привържениците и пусна билети за съботния мач на тима срещу Лудогорец.

Заради приетите мерки против разпространението на коронавирус в България, двубоят ще се играе без публика, но това няма да спре феновете на Левски да си закупят пропуски.

Това няма да им осигури място на стадион "Георги Аспарухов", но евентуалното изкупуване на целия капацитет, каквато е целта, би било сериозна финансова помощ за клуба.

Именно феновете са основния спонсор на тима, като с дарителска кампания, посещение на мачове и закупуването на клубни артикули от официалния магазин, те успяха да съберат над милион лева за любимия си клуб.

Ето какво гласи официалното съобщение на клубния сайт:

Левски пусна билети на цена от 10 лева за домакинството с Лудогорец, въпреки че срещата ще се играе пред празни трибуни. Ето как сините фенове могат да си купят билети за този сблъсък, който ще стартира в събота от 17.15 часа, а от клуба уточняват, че в продажба е целият капацитет на стадиона:

"Левскари, тази събота няма да имаме възможност да изживеем поредните 90 минути заедно, тъй като БФС постанови двубоите от Първа лига да се играят при закрити врата във връзка с разпространилия се и у нас вирус COVID-19.

Въпреки поредното препятствие обаче, публиката на "Левски" за пореден път ще демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един клуб. Безрезервно, всеотдайно... Винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си специален колекционерски билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а ПФК "Левски" пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" за мача с Лудогорец от XXV кръг на Първа лига. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните от съображения за сигурност. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талони се продават в официалния магазин на ПФК "Левски" в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуска и онлайн (ТУК).

Вземи своя билет! Бъди част от историята! За пълен стадион в сърцата...

Един за всички, всички за "Левски"