Левски ще атакува Европа с ново спонсорско лого на екипите, но засега без нападателя, когото чака.

На сайта на "сините" се появи официално съобщение, с което се обяви договор с Националната лотария.

Ето и част от съобщението:

"Национална лотария ще бъде официален спонсор на ПФК Левски. Играчите ще излязат с логото на 7777.bg на екипите си още този четвъртък, 11 юли, в първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу словашкия Ружомберок.

Спонсорството е част от дългосрочната политика на Национална лотария активно да подкрепя развитието на българския спорт. В рамките на съвместното партньорство ще бъдат осъществени редица интересни проекти, свързани с развитието на детско-юношеската школа на клуба и мотивацията на младите да спортуват.

Новите екипи, с които футболистите на клуба ще играят през сезон 2019/20, ще бъдат официално представени на специална среща с медиите във днес, 9 юли 2019 г."

В същото време разнопосочни са информациите за привличането на Ранхело Янга, нападателя от Астана.

Казахстанският клуб категорично отрича, че продава футболиста от Кюрасао в България, докато медиите в страната пишат, че Янга е трансфериран при "сините" за сумата от 500 000 евро.

Левски е само с един нападател за първия мач срещу Ружомберок в четвъртък, след като новото попълнение Дени Алар е контузен, а Станислав Костов - наказан. Така Илия Димитров трябва да води атаката.