След като от сутринта информации свързват Славиша Стоянович с напускане на Левски, клубът реагира с официална позиция по темата. Според няколко медии специалистът е решил да си тръгне след загубата от Славия за Купата на България с 1:2 в сряда, а Sportal.bg дори твърди, че словенският треньор се е сбогувал с футболистите след мача.

Ето какво написаха от клуба по темата:

"Левскари,

Обръщаме се към Вас във връзка с появилите се информации в медийното пространство, засягащи Левски и неговия старши-треньор Славиша Стоянович.

Искаме да Ви уверим, че ръководството на клуба категорично застава зад Стоянович, който продължава да е треньор на първия отбор.

Въпреки трудните времена за нашия клуб специалистът и неговият щаб изпълняват отговорно своята всекидневна работа, ползвайки се с пълното доверие и подкрепа от страна на клуба."

Предполага се, че ръководството опитва да разубеди Стоянович, който е пожелал да напусне след провала на стадион "Славия". Неговото намерение до тази сутрин е било твърдо и ясно - да напусне.

Стоянович пристигна за втория си период на стадион "Георги Аспарухов" преди четири месеца, но така и не успя да преобърне сезона на "сините" и те да тръгнат в положителна посока.

В първенството "Левски" е на незавидната девета позиция, а отпадането от Купата сложи край на реалните надежди за трофей и евентуално участие в евротурнирите, защото достигане до Европа през шампионата е мираж.

За 12 мача във втория си период начело на столичния клуб, 51-годишният словенец постигна 4 победи, 4 равенства и 4 загуби.