Във връзка с появилите се информации, че Славиша Стоянович е готов да се завърне към задълженията си като треньор на Левски, ръководството на "сините" публикува подробности около състоянието на словенеца.

Оказа се, че точна дата за неговото завръщане не може да се определи, защото възстановяването му продължава.

Припомняме, че преди вече повече от месец, Стоянович даде положителен тест за коронавирус, като след влошаване на състоянието му, се наложи той да прекара доста време във ВМА.

Дори се появиха информации, че Стоянович е на командно дишане, които обаче бяха опровергани от клуба.

Днес от Левски уточниха, че Стоянович все още кара задължителната си 14-дневна карантина след изписването от болница, а тя приключва на 1 май.

Предвид тежкия месец за словенеца, той ще се подложи да обстойни прегледи, с които ще се преценява кога е най-добре да се завърне към треньорските си задачи.

Не е изключено Стоянович да получи почивка, за да може да се възстанови напълно.

До края на сезона за Левски предстоят шест мач от група "А" на втората осмица. Макар "сините" на теория да имат шанс за седмото място, то изглежда трудна за постигане задача, като може спокойно да кажем, че сезонът просто ще се доиграва.

По-тежките мачове за клуба са извън терена, където всеки ден чакащите заплатите си играчи напускат, а бъдещето продължава да е все така неясно.