"Левски" ще излезе с нови фланелки в мача с "Бока Хуниорс", който е в чест на 75-годишнината от рождението на легендата на "сините" Георги Аспарухов.

Срещата е на 19 август на Националния стадион "Васил Левски".

Ето съобщението на "сините":

"В чест на Гунди футболистите на "Левски" ще излязат на стадион "Васил Левски" на 19 август с нови фланелки. Те ще бъдат специално създадени за мача им с аржентинския гранд "Бока Хуниорс" и ще са досущ като последната фланелка на Георги Аспарухов, с която той е играл за "сините". Само след два месеца "Левски" ще посрещне в София отбора на "бокенсес" в грандиозен футболен сблъсък, посветен на 75-годишнината от рождението на незабравимата деветка.

Спектакълът на 19 август обещава да бъде повече от приятелски мач - истински празник за всички футболни фенове. Уникално събитие, на което освен, че всеки ще може да изрази своята почит към една от любимите футболни легенди на цяла България, така и за първи път да види на живо и в действие настоящите звезди на великия "Бока Хуниорс" .

Всички заедно на 19 август - в чест на великия Гунди!

Събитието "75 години Георги Аспарухов" е на 19 август 2018 г. на Национален стадион "Васил Левски". Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между "Левски" и "Бока Хуниорс" търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лв. и един билет за дете на цена от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно".