Футболист №1 на България за 2012-а - Георги Миланов, продължи своя договор с Левски. Новината бе съобщена чрез официалния сайт на "сините", като Миланов ще остане в клуба и през следващия сезон.

30-годишният халф се озова донякъде изненадващо в клуба в началото на този сезон, в един много труден период както за него, така и за Левски.

Миланов не бе играл футбол от година, а пък Левски едва бе успял да сглоби състав заради финансовите затруднения и вече имаше две поражения от два мача в Първа лига.

Още с първите си мачове Миланов успя значително да вдигне нивото на Левски, а добрите му игри и атрактивния гол срещу ЦСКА във Вечното дерби бързо го превърнаха в един от любимците на "сините" фенове.

В края на миналта година той получи неприятна травма в коляното, която го извади от игра за няколко месеца, а от пролетта Миланов очевидно изпитва трудности да намери старата си форма, макар да получава достатъчно игрови минути от Станимир Стоилов.

Договорът на халфа бе до края на годината, а като играчът с най-голяма заплата на "Герена", до последно не бе ясно дали той и клубът ще намерят път към нов договор.

Очевидно разбирателство е постигнато, като бившият играч на Литекс и ЦСКА (Москва) ще бъде част от Левски и през следващия сезон.