Левски взе спешни мерки за проблемите си по двата фланга на отбраната, като "сините" се надяват част от решението да е французинът Жереми Петрис.

Днес той кацна в София и се очаква до часове да бъде представен като нов футболист на клуба.

Петрис е на 24 години и играе на позицията десен бек, а у нас той е познат с 10-те мача, които изигра за изпадналия Царско село през пролетта. Още в края на миналия сезон се заговори, че Петрис е гласен за заместник на напускащия Драган Михайлович, но тогава от клуба предпочетоха друг играч.

Това бе хърватинът Анте Балжевич, който обаче тотално разочрова Станимир Стоилов със изявите си, а по време на първия кръг от шампионата срещу ЦСКА 1948 се видя, че той е доста далеч от нужното ниво.

Именно заради това бе потърсен спешен вариант за решение на проблемите на този пост, като този път "сините" надежди са, че това ще се случи с Жереми Петрис.

Освен за Царско село, той е играл в третото ниво на футбола на родината си Франция и на Италия, като е защитавал цветовете на отборите Париж ФК, Гоцано, Бисчелие и Про Верчели.

"Сините" имат и сериозни проблеми с поста ляв бек, където единственият им играч Вандерсон Цунами се контузи, а в следващия месец Станимир Стоилов ще трябва да пуска там играчи, чият титулярна позиция е съвсем различна.