Левски официално представи новото си попълнение Жереми Петрис. 24-годишният французин играе на поста десен краен бранител, като идва на пожар в клуба, за да закърпи сериозните проблеми на този пост.

В началото на подготовката там бе привлечен хърватинът Анте Блажевич, който обаче не се понрави на Станимир Стоилов още с изявите си в контролите, а в първи мач от сезона срещу ЦСКА 1948 затвърди колебливото представяне.

Именно заради това "сините" спешно потърсиха нов човек на поста, като това е Жереми Петрис, чието име се свързваше с клуба още в края на миналия сезон.

Тогава французинът бе част от изпадналия Царско село, като бе един от играчите, които правеха впечатление с изявите си. Иначе преди това в кариерата си той е играл за родния си Патиж ФК, както и за третодивизионните итлиански Гоцано, Бисчелие и Про Верчели.

Договорът на играча е едва за няколко месеца, като изтича в края на календарната година. Ако той успее да впечатли Станимир Стоилов с изявите си, вероятно контрактът му ще бъде удължен.

На този етап Левски изпитва и сериозни проблеми на поста ляв бек, където единствената опция Вандерсон Цунами се контузи, а алтернатива няма.

Очаква се Станимир Стоилов да експериментира с пускането на централния бранител Хосе Кордоба на този нетипичен за него пост.