Левски ще инсталира видеостена до сектор "А" на стадиона си, за да събере феновете да гледат реванша от Лига Европа срещу Ружомберок. Клубът е наказан да играе пред празни трибуни заради провинения на запалянковците преди година срещу Вадуц на същия етап от евротурнирите.

Но отново има притеснения, както става ясно от декларацията на Левски по темата:

"Уважаеми привърженици,

Поради наказание, наложено от УЕФА, предстоящата среща от първи квалификационен кръг на Лига Европа с отбора на Ружомберок ще се играе при затворени врата и стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" ще бъде без публика. Във връзка с това ще бъде инсталиран голям екран в зоната пред сектор "А" (Вход 3), на който ще може да се наблюдава реванша със съперника от Словакия.

Каним всички привърженици, желаещи да подкрепят любимия отбор, да се присъединят към нас. Подстъпите ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.

Левски апелира към всички привърженици да се въздържат от консумацията на алкохол, провокации, използване на пиротехнически средства (бомбички фойерверки и др.) или знамена с непозволени символи, тъй като съгласно указанията на УЕФА, всяко подобно действие ще се счита за извършено на стадиона и констатирането му би довело до тежки санкции за клуба, елиминация и забрана за бъдещо участие в еротурнирите.

Припомняме, че като част от дългосрочната стратегия на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола, двубоят - реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Левски и Ружомберок може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14 годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации.

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказание - домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години. Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от не повече от един възрастен (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата."

Мачът с Ружомберок е в четвъртък от 19,30 ч, а в първия мач Левски победи като гост с 2:0.