"Левски" ще се изправи срещу "Ал Насър" в първия си мач за 2023 г. Контролата обаче не е срещу тима от Саудитска Арабия и Кристиано Роналдо, а с едноименния състав от Дубай.

Срещата e насрочена за 12 януари от 16:30 часа българско време и ще се играе на стадион "Ал Мактум", където домакинства местния гранд, съобщават от тима.

Информация за останалите контролни срещи в ОАЕ ще бъде оповестена допълнително. Зимният подготвителен лагер на "сините" в Дубай ще продължи до 1 февруари 2023 г.

В същото време бившият член на Надзорния съвет на "Левски" Константин Папазов говори по актуалните теми в клуба в предаването "Крум Савов Live". Президентът на баскетболния тим на "сините" сподели какво е най-належащо като плащане за столичани.

"Задълженията на Левски не са 40 милиона. Най-истинското е това към държавата, към НАП, за което клубът ще положи всички усилия и ще бъде изчистено. Задължение към целия български народ, защото винаги съм твърдял, че Левски трябва да бъде за пример. В периода, в който и аз съм бил в клуба, не сме го правили така, както трябва да бъде. Левски да бъде емблема на българския спорт и във всяко едно отношение да бъде безупречен към държавата.

Задълженията към частните - г-н Божков, "Главболгарстрой" и някои по-дребни, са детайли, които ще се решават и могат да бъдат постигнати всякакъв вид договорки. Факт е, че Левски има огромни задължения и не трябва да се бяга от тях", коментира Папазов.