Привличането на нов играч в центъра на терена е една от основните цели пред Левски, като "сините" продължават упорито да работят по привличането на точния човек.

Според появилите се информации, новите халфове може и да са двама, защоо Левски води преговори както за румънски, така и за български национал, като и двамата играят в центъра на терена.

Румънският халф е 25-годишният Тудор Балуца, който има 12 мача за националния тим на страната си.

В послдените два сезона той бе част от тима на Фарул (Констанца), като през 2023-а дори помогна на тима да спечели титлата.

Договорът на Балуца с Фарул изтече и играчът е бил предложен както на Левски, така и на други клубове из Европа. На този етап няма яснота, дали "сините" ще могат да изпълнят финансовите претенции на играча, но Станислав Генчев вижда в негово лице идеалния заместник на напуснали Андриан Краев.

В същото време "Мач Телеграф" твърди, че Генчев продължава да иска привличането на още един бивш свой играч от Крумовград.

Става въпрос за Серкан Юсеин, който преди две седмици дебютира за националния тим на България и също играе в средата на терена.

Серкан обаче има действащ договор с клуба си, а от Курмовград не са особено ентусиазирани от идеята да изгубят трети ключов човек в посока "Герена", защото освен Генчев, тази смяна на отбори направи и голмайсторът на първенството Алекс Колев.

Твърди се обаче, че преди Серкан, треньорът Генчев първи иска да привлече централен бранител и дефанзивен халф, като едва тогава клубът би платил за други играчи, ако бюджетът разбира се го позволява.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО