Fеновете на Левски ще имат възможност да гледат реванша от Лига на конференциите срещу ПАОК на видеостена, която ще бъде изградена на терена на стадион "Георги Аспарухов".

Входът ще е свободен.

Мачът е на 28 юли, четвъртък, от 20:30 ч., а Левски спечели първата среща с 2:0.

"ПФК Левски" и генералният спонсор на клуба Palms Bet Ви канят да подкрепим мощно, макар и задочно отбора в битката с ПАОК! В четвъртък, 28 юли на терена на нашия стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" ще бъде изградена видеостена, на която ще бъден излъчен реваншът от "Тумба" в Солун. Отваряме вратите на Сектор А в 19:30 часа! Очакват Ви топла скара и студени напитки! В продажба са и колекционерски пропуски за двубоя в Гърция. Можем ли да постигнем нов рекорд?", информира официалният сайт на клуба.

Междувременнно пък Билал Бари, Жереми Петрис, Георги Миланов, Ронало и Велтон тренираха отделно от основната група на Левски.

Те обаче не се контузени, а просто преуморени. Ивелин Попов също проведе бегова тевнировка, като личи голямото му жеалние скоро да се завърне в игра и да помага на Левски.

Добрата новина за Станимир Стоилов е, че Цунами продължава да се готви с топка, което подсказва, че завръшането му на терна е близо.