"Левски" стартира лятната подготовка с реми срещу Септември на "Герена" - 1:1 в мач, който се игра в две скъсени полувремена по 30 минути.

Това бе и първа възможност за феновете на "сините" да видят в игра Ивелин Попов и Роналдо - двете попълнения в атака, които предизвикват най-големи вълнения сред левскарите.

Те останаха на скамейката, като Станимир Стоилов пусна през първото полувреме тим, изцяло изграден от юноши и малко познати за широката общественост имена:

Йоан Загоров, Марио Дадаков, Димитър Андонов, Денис Динев, Александър Божилов, Антоан Стоянов, Асен Митков, Преслав Бачев, Антон Иванов, Ивайло Марков, Борислав Рупанов.

Добре познато лице обаче имаше в екип на Септември - Валери Божинов водеше атаката на новака в елита на родния футбол.

Гостите поведоха с гол на Марио Илиевски в първите секунди на втората част. Младежкият национал на Северна Македония вкара с глава.

Тимът на треньора Славко Матич направи добро впечатление с поведението си на терена, не се прибра в защита, а опита да играе и да атакува при всяка възможност.

Попадение на Роналдо, влязъл като резерва, бе отменено за засада.

Пасът дойде от Ивелин Попов, който също се появи на терена, както и Келиан Ван Дер Каап, Вендерсон Цунами, Ивелин Попов, Уелтън, Роналдо, Билал Бари и Хосе Кордоба.

"Левски" логично изравни с гол на Бари, а до края и двата тима можеха да стигнат до победата.

Удар на Роналдо мина край вратата от идеална позиция, а гостите уцелиха греда в последните минути, а при добавката Димитър Костадинов не успя от 2 метра да вкара.

С финалната атака в срещата Бари изпусна нов златен шанс и равенството се запази.