Левски продължава със сериозните ремонтни дейности около базата на клуба.

"Сините" започнаха ремонт на терена на основното помощно игрище, на което повече свои занимания провежда мъжкият тим, а мачовете си играят някои от юношеските формации.

Наред с това продължават и ремонтните дейности в съблекалнята на ДЮШ, както и изграждането на два терена за най-малките възрасти в клуба.

В официално съобщение Левски написа:

"Като част от цялостното подобряване и модернизиране на инфраструктурата около и на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", клубът предприе мащабен ремонт на терен 2 на "Герена".

Игрището е основното поле за провеждането на тренировките на първия отбор, както и терен за двубоите на юношеските формации на "синята" академия от елитните групи.

По време на ремонтните дейности ще бъде изцяло подменено тревното покритие, така че да отговаря на всички съвременни изисквания, а в същото време ще бъде подобрена и инфраструктурата на съоръжението.

Редом с това клубът продължава да подобрява условията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни дейности по два терена за Футбол 5 и Футбол 9 и ще бъде стартиран мащабен ремонт на съблекалните за нуждите на децата от ДЮШ".