Не е толкова далеч времето, когато италианският национал Марио Балотели бе смятан за един от най-обещаващите таланти на световния футбол.

Марио наистина имаше всичко нужно, за да е сред най-великите в този спорт, дори успя да играе доста футбол на най-високо ниво.

Постоянните щуротии, които главата му раждаше и непрестанните скандали, в които се забъркваше, до голяма степен сринаха шансовете му да бъде на топ ниво през цялта си кариера.

В последните няколко сезона той премина през доста разочарования, като следващата опция пред него изглежда доста изненадваща.

Медиите в Румъния и Италия пишат, че Балотели е напът да заиграе в отбора на ЧФР Клуж.

"Железничарите" грабнаха титлата на северната ни съседка в последните три сезона, а привличането на име като Балотели сериозно би увеличило популярността на клуба.

Президентът на ЧФР Клуб - Нелуц Варга, дори заяви, че подобен ход би бил най-големият трансфер в историята на румънския футбол.

За последно той бе част от италианския Бреша - градът, в който е ираснал с неговите осиновители.

Нещата там обаче не сработиха, а скандалите и проблемите отново бяха неизменна част от живота на бившия играч на Интер, Милан, Ливърпул и Манчестър Сити.