Родният шампион Лудогорец официално представи последните си две нови попълнения. Това са шведският национал Едвин Куртулуш и националът на Кабо Верде Дерой Дуарте.

Дуарте е роден в Нидерландия халф, който има сериозен опит в местната Ередивизи с екипитена Спарта (Ротердам) и Фортуна (Ситард). От две години на международно ниво той представлява страната на своите родители Кабо Верде, а в нидерландския елит има изиграни над 150 мача.

Другото ново попълнение е шведският национал Едвин Куртулуш, за когото се твърди, че разградчани са плати доста сериозна за родните стандарти трансферна сума.

В последните две години играчът с албански корени бе част от тима на Хамарби, като след няколко седмични спорове за цената му, двата клуба все пак постигнаха споразумение и Куртулуш вече е футболист на Лудогорец.

"Колективът в Лудогорец е страхотен. Има много силни футболисти и аз вярвам, че заедно можем да постигнем големите си цели в Европа и българското първенство", заяви шведският национал.

До момента Лудогорец представи трима нови футболисти, като преди Дуарте и Куртулуш, това бе немският вратар Хендрик Бонман.

Разбира се, очаква се в Разград да има и сериози изходящи трансфери, най-вече този на полския национал Якуб Пьтровски, като се споменава за потенциални рекордни за родния футбол суми за откупуването на халфа.