Лудогорец следи Даниел Мансини, аржентински полузащитник от Арис, твърдят медиите в Гърция.

Играчът е титуляр в тима от Солун на позицията на ляв външен полузащитник или дори нападател при схема с трима в атака. На 26 години, Мансини има вече и сериозен опит в Европа - това е четвъртият му сезон в Арис, но преди това е играл във френските Бордо, Тур и Оксер.

Юноша е на отбора на Лео Меси - Нюелс олд Бойс, но още на 19 години отпътува за Франция и подписва с Бордо. Не играе обаче нито веднъж в Лига 1, а е част от дубъла, преди на 21 да отиде в Тур. Титуляр е за този тим и за Оксер във втора френска лига, а през 2019-а го привлича Арис.

Лудогорец вижда в него потенциален заместник на лидера си Каули Оливейра, за трансфер на когото се говори често в последните дни. Мансини има сходни характеристики и позиция на терена.

Треньор на Арис е Алън Пардю, който през пролетта води ЦСКА, а преди това близо 2 години бе футболен съветник на шефовете на клуба, който е основен конкурент на Лудогорец в българския футбол.

През този сезон с екипа на гръцкия тим, Мансини е вкарал 3 шампионатни гола в 14 двубоя.

Ако подпише с българския шампион, Даниел ще попадне в среда, в която няма да е трудно да се адаптира. В Разград играят 19 легионери в първия състав, като един от тях е негов сънародник - нападателя Матиас Тисера.