Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов е отказал оферта на шампиона Лудогорец.

ова се е случило през август миналата година, преди Попето да подпише със Сочи, твърди "Тема Спорт". Тогава той е получил предложение от ръководството на разградчани, като финансовите условия са били доста примамливи. Все пак, Попов е предпочел да продължи кариерата си в Русия. Той играе в местната лига от 2012 година, като носи последователно екипите на Кубан, Спартак (Москва), Рубин, Ростов и сега Сочи.

"Имал съм оферти от български клубове. За България дори са ми предлагали невероятни суми, но след като дълги години си прекарал в чужбина и си свикнал към един метод, не мислиш за връщане. Но никога не казвай "никога", сподели Попето.

Невероятните суми са били именно от Лудогорец в периода, в който халфът напусна Ростов и преди да подпише със Сочи. След неуспеха с Ивелин от ръководството на разградчани са се насочили към друг роден играч, кото обаче склони - Кирил Десподов. Той е под наем в Лудогорец до края на сезона от италианския Каляри, с опция за откупуване. Играчът разкри, че желанието му е да продължи с "орлите".