Лудогорец проведе пресконференция по повод началото на новия сезон в Първа лига и същевременно представи новите си екипи.

И трите екипи са с изчистен дизайн, като титулярният е в традиционното зелено. При резервния и третия екип обаче цветовете са доста ексцентрични и нехарактерни за Лудогорец в миналите години.

Резервният екип е изцяло в розово, а третият е в оранжево. Със сигурност това ще се посрещне добре от фенките от нежния пол на разградчани.

Наставникът Павел Върба сподели, че целите пред отбора са традиционните - шампионска титла в България и участие в груповата фаза на Шампионска лига.

"Целите са както всяка година - да станем шампион и да влезем в групите на Шампионската лига. Знаете, че има някои трансфери, но като цяло ще разчитаме на тези, които са в момента в клуба и ще има може би и още нови попълнения. Надявам се играчите, които привлечем да увеличат конкуренцията и класата.

Снимка: Официален сайт

Ситуацията за младите футболисти винаги е малко по-трудна, но някои от талантите ще получават шансове за изява. Нямаме такова време както друга година и ще изхождаме от мачовете, които изиграхме и ще разчитаме на това, което практикувахме като цяло

ЦСКА направиха доста трансфери, което може би ни подсказва, че ще са ни основен конкурент. Условията при нас са такива, че няма за какво да се борим освен за първото място. Никъде в България няма такава база за подготовка, каквато имаме ние, затова няма да ходим другаде на лагер", съобщи чешкият специалист.