Лудогорец официално представи най-новото си попълнение, бразилецът Раи Насименто Де Оливейра.

Бразилското крило пристига в Разград като свободен агент, като за последно бе част от тима на Баия в родината си, където игра в продължение на два сезона.

За Баия той има 15 мача елита на Бразилия и 19 двубоя във второто ниво на страната, като преди това е играл за няколко испански клуба, сред които са добре познатите Сарагоса и Депортива Ла Коруня.

24-годишният бразилец направи доста любопитно изказване, като отдаде своя трансфер в Лудогорец на предсказание от свещеник.

"Имам честта да бъда част от един от най-големите клубове в Европа. Откакто е в първа дивизия клубът печели 11 поредни титли и се надявам да направя щастливи феновете и всички в клуба.

Също така шансът, който имам да участвам в Европа и Шампионска лига, е страхотна възможност за мен и продължение на моята кариера. Искам само да ви разкажа, че преди 3 месеца моята майка беше в църква. Там един свещеник ѝ каза, че след 3 месеца ще отида в голям клуб. Случи се точно така. Продължавам да вярвам на Господ, че това ще бъде една много добра част от моя живот.

Бях 3 месеца без клуб, но това не означава, че не съм тренирал и не съм следвал режим. Трябва да поработя още малко, за да вляза в ритъм. Трябва да се адаптирам. Когато съм готов, ще дам най-доброто от себе си, за да порасна в този клуб", заяви той.

На представянето присъства и спортният директор на шампионите - Георги Караманджуков, който сподели:

"Представяме поредния трансфер на Лудогорец тази година. Знаете, че заради контузията на Рик се наложи по спешност да търсим негов заместник. Човекът, който представяме, е следен от нашите скаути и е бил наблюдаван на живо още през миналата година. Той бе един от вариантите в предишните ни селекционни периоди. Тогава клубовете, в които игра, поискаха твърде високи трансферни суми.

В момента ни помогна съдбата, че той идва при нас като свободен агент. Искам да благодаря на неговите мениджъри, че удържаха на думата и запазиха пълна конфиденциалност за времето, през което водехме разговорите. Благодаря и на Раи затова, че избра Лудогорец. Надявам се да бъде част от великите мачове в Европа на Лудогорец".