След като привлече Ноа Сонко Сундберг, сега Лудогорец иска още един от чуждестранните футболисти на "Левски". Става въпрос за Жереми Петрис, като шампионите се надяват да привлекат френския краен защитник по сходна схема, съобщава "Тема Спорт".

Сундберг премина в Разград, след като отказа да продължи договора си със "сините", а те го продадоха, за да не го изгубят като свободен агент в края на сезона. Ситуацията е подобна и при Петрис, който също е с изтичащ контракт и от 1 януари всеки един отбор ще може да преговаря с него и потенциално да го вземе без трансферна сума.

Французинът се дърпа за нов договор, а "орлите" вероятно ще пробват да го вземат преди края на трансферния прозорец у нас, който е на 7 септември. Ако няма развитие по темата, от Разград ще направят нов опит през зимата или вече в края на кампания, когато той би им излязъл без пари.

25-годишният футболист не е играл от загубата с 1:2 като гост на Локомотив (Пловдив), тъй като лекува разтежение в задната част на бедрото. Преди Сундберг да премине при шампионите, той също не игра доста време, а официалната причина бе хронична травма.

Информацията гласи, че Лудогорец ще предложи на Петрис пет пъти по-висока заплата от тази, която прибира в столицата.