https://sja.sportradar.com/w/DirBG/18952328/0131/bg

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори ден преди домакинството на уелския ТНС в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Наставникът призна, че ще пусне някои от резервите, но и обеща, че съперникът няма да бъде подценен.

Срещата в четвъртък е от 20:30 часа на "Лудогорец Арена" в Разград.

"Ще направя някои ротации в състава за мача с ТНС. Ще дам шанс на футболисти, които са взимали по-рядко участие в мачовете", призна Стоев.

Той е категоричен, че шампионите няма да подценят съперника от Уелс. "В европейските мачове, ако подцениш противника независимо от класата му, можеш да страдаш. Щом Дъ ню сейнтс е стигнал дотук, значи си има своите стойности. Не бих коментирал пред камерите кои са силните и слаби страни на съперника.

Не бързайте да отписвате никого. В момента всички са добре и ще бъдат на разположение. Подобни отбори са до първия гол в тяхната врата. След това става по-лесно за нас, тъй като се отварят и оставят пространства. Ние имаме достатъчно добри играчи да ги използваме.

Най-доброто развитие е да вкараме 3-4 гола през първото полувреме и да решим всичко. За съжаление не се получава така много често във футбола. Фокусът ни е върху двубоя с уeлсците. Не мислим още за ЦСКА", каза Стоев.