В един глас треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев и изпълнителният директор Ангел Петричев съзряха тенденция срещу отбора от съдиите след 0:0 с ЦСКА.

Претенциите на шампионите бяха за нарушение на Раул Албентоса от гостите срещу Клаудио Кешеру, когато кракът на испанеца бе вдигнат високо - до главата на румънския нападател. Случи се в наказателното поле на "червените", но сигнал от рефера Драгомир Драганов за някакво нарушение нямаше.

"Рядко коментираме съдиите, но се посъветвахме с колегите и възнамеряваме да пуснем жалба, тъй като втори пореден мач не ни дават чиста дузпа - каза Петричев. - Ако това е феърплеят, за който говорихме в началото на първенството, това е в ущърб за Лудогорец. Мисля, че сме в пълното си право да подадем жалба. През миналия сезон в няколко мача отчетливо загубихме мачове заради съдийски грешки. Сега виждаме пак, че втори пореден мач е така. Очевидно така се виждат наченки на някаква тенденция."

Преди седмица Лудогорец искаше втора дузпа (бе получил вече една) при 1:1 срещу Локомотив в Пловдив.

От щаба на ЦСКА също имаха претенции към съдийството на мача в Разград, особено за ситуации през първото полувреме.

Като цяло съдията Драганов показа неумение във важните моменти, отмина очевидни нарушения, показа непознаване на идеята за авантаж и не се справи с ръководенето на двубоя.