Шампионът на България Лудогорец осъществи трансфер в навечерието на паузата за мачовете на националните отбори. Разградчани официално обявиха привличането на Мануел Луис да Силва Кафумана - Шоу, който има 16 мача за селекцията на Ангола.

За последно дефанзивният полузащитник изкара един сезон под наем в португалския Боавища, където бе преотстъпен от френския шампион Лил. 22-годишният футболист бе закупен от "песовете" през 2019 година, но не изиграва нито един мач за клуба, а прекарва последните две години под наем в Португалия, където е играл и за Беленензеш.

"Трансферът ми в Лудогорец е голямо предизвикателство за мен. Вярвам, че ще се докажа и ще помогна на отбора в борбата му за спечелване на трофеите. Лудогорец е марка в Европа и аз съм щастлив, че ще продължа кариерата си в клуба", каза новото попълнение пред официалния сайт на Лудогорец.

Шоу е шестият нов футболист на Лудогорец този сезон. Преди него в тима бяха привлечени Серджио Падт, Клод Гонзалвеш, Игор Пластун, Дорин Ротариу и Шакил Пинас.