Лудогорец отпътува за Белгия, където утре от 19:45 наше време се изправя срещу местния гранд Андерлехт.

Разградчани спечелиха първия мач с 1:0 и влизат в реванша с аванс, но това в никакъв случай не прави задачата на родния шампион по-лека.

Това добре осъзнават и в лагера на Лудогорец, а очакванията са за тежка битка, но и продължаване към следващата фаза на надпреварата.

Звездата на тима Кирил Десподов разкри, че всички грешки вече са анализирани, а той и съотборниците му отиват в Белгия за победа.

"Настроението е добро. Отиваме да се представим по най-добрия начин и да можем да се класираме по-напред. Видяхме къде са грешките в предишния двубой, дано сме ги изчистили и утре да се представим по най-добрия възможен начин, който ние знаем, че можем да го направим. Трябва да сме спокойни и да вярваме в себе си", заяви Десподов.

Пред медиите говори и спортният директор на тима Козин Моци, който също сподели очаквания за успех.

"Добър мач от нашите момчета и се надявам, че имаме шанс да продължим напред. Засега само Шоу и Вердон, които са наказани, са аут. Останалите са здрави и се надявам и утре вечер да са така.

Имаме малко преднина, но знаем, че ще е различен мач там. Трябва от първата минута да се борим за всяка топка. Вярвам, че можем. Вярвам много на тези момчета, така че аз съм сигурен, че утре ще направим един добър мач", заяви Моци.

Изпълнителният директор Ангел Петричев пък предупреди, че битката в Брюксел ще е много тежка.

"Отиваме с настроение, което предполага, че ни очаква тежък мач. Отиваме на битка. Настроението е бойко. Надяваме се да зарадваме нашите привърженици с отстраняване на Андерлехт и да продължим напред", заяви той.