Лудогорец отпътува от Пловдив за Истанбул, където утре от 19:45 гостува на местния гранд Фенербахче в мач от групите на Лигата на конференциите.

Турският тим е катеогирчният фаворит в тази група, а с оглед всичките проблеми при раззградчани, както и шокиращото 1:7 от Нордселанд, шансовете за нещо различно от поражение не изглеждат големи.

Освен това вчера бе официализирана треньорската рокада в Лудогорец. Отборът ще бъде воден от Георги Дерменджиев, който обаче не застана пред медиите на летището, а бе доста лаконичен: "Гледате отбора, знаете как е. Навсякъде е трудно, няма лесно"

Няколко думи каза единствено изпълнителният директор Ангел Петричев, който не скри, че ситуацията е доста тежко и всички в клуба търсят изход от нея.

Петричев освен това заяви, че той и колегите му от ръководството ходят с оставките си в джоба и са готови да напуснат постовете си във всеки един момент.

"Не е лека ситуацията в Лудогорец към момента. Това е видно за всички. Но в големите мачове имаме шанс да покажем истинското лице. Не си правилм илюзии, че ще е леко. Ако Фортуна е с нас, можем да се върнем щастливи.

Имахме няколко срещи със собствениците на клуба, наясно сме на тях какво не им харесва. Всеки трябва да коригира нещата в своето поле на действие. Хората на такива позиции като нас са винаги са с оставка в джоба. Докато изпълняваме тези длъжности, ще работим с максимална евнергия. Време е да коригираме грешките", каза Петричев.