Да кръстиш детето си на любим известен спортист не е непозната практика. Футболни герои са служили за вдъхновение при кръщаването на новородени бебета много, много пъти, но сега Сам Дъглас - бивш басист на групата Малъри Нокс, обмисля да издигне тази традиция на съвсем различно ниво.

Музикантът е огромен фен на легендарната поредица Football Manager и често настроенията му са зависими от това как се представя като треньор в играта.

Дъглас планира да предприеме следващата стъпка в отдадеността си към виртуалния футбол и да предложи на годеницата си Луси да кръстят бъдещото си дете Елкан. Всичко щеше да е в границите на допустимото, ако името не бе вдъхновено от... един от футболистите му в играта.

Става дума за играч, който е regen (б.р. - футболист, генериран от играта,, като често те са с впечатляващи показатели). Въпросният Елкан e нападател и е грабнал Сам както с вярната си служба, така и с това, че притежава 20 - максималната оценка в категорията "агресивност".

Нещо подобно няма да е изненада за семейството, защото кучето им носи името Дион и е кръстено на знаковия нападател Дион Дъблин.