Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, изненадващо бе доволен от представянето на неговия тим при 0:0 с латвийския Лиепая в мач от Лигата на конференциите. Той е категоричен, че "червените" са изиграли добър мач и също така подчерта, че има пълната подкрепа от страна на собствениците на клуба.

"Нищо не се обърка. Който е гледал добре мача, трябва да знае, че ние изиграхме един много добър и сериозен мач. Имахме три, четири ситуации за гол, не се получи. Давам много добра оценка на отбора. Само голът липсваше. Поздравих момчетата в съблекалнята, много добре. Играха с търпение и без никакво напрежение. Имахме инициативата, водехме играта и контролирахме мача.

Те имаха положения след нашите положения. Въпросът е кой ще вкара гол. 0:0 и оставаме головете за следващия мач. Харесва ми, че отпада правилото за голове на чужд терен.

Видях, че феновете са недоволни след края. Искам да им благодаря за подкрепата, която винаги ще имаме. Тя е много важна за нас. Ние сме едно цяло. В отбора имаме пълната подкрепа от Гриша Ганчев и Дани Ганчев.

Вальо Антов трябваше да го зашият на едно, две неща, аз мисля, че не е сериозно състоянието му. Оптимист съм абсолютно винаги, за всичко".