Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев отново използва пресконференцията преди мач на своя отбор да атакува съдиите в Първа Лига.

За "червените" предстои полуфинален мач срещу Ботев (Пловдив) в Коматево, но Пенев отново акцентира върху избора на съдия - в случая Николай Йорданов.

Според него за мачовете на ЦСКА се избират умишлено едни и същи рефери.

"Явно няма други съдии, въртят се едни и същи. Главен, страничен, четвърти - обкръжени сме, но това е. Обкръжени сме от въпросните съдии - не виждате ли, едни и същи са. Как се осмеляват да ни правят едни и същи назначения. Този човек беше безобразен, жалко, че не се мисли за футбола. Говорят си на ушенце с четвъртия съдия, лекичко, внимателно, усмивки. Аз искам да мисля за футбол, това правя, футболистите също.

Тиаго е единственият, който няма да бъде в групата, за утре отпада твърдо. Това са два мача, които трябва да изиграем много разумно.

Ботев (Пд) имат добър състав, с лидери, техничен отбор, очаква ни интересен мач. Ние се съобразяваме с всички отбори, познаваме силните и слабите им страни, но ние ще се опитаме да наложим нашия стил. В момента ни интересува утрешният мач, после в събота и отново реванш. Нашето внимание е насочено само към мача за Купата на България.

От доста години се играят мачове на базата на Ботев, има хубави терени, може би не достигат трибуни, но това не е въпрос, който трябва аз да решавам. Това е база, докато градят своя клубен стадион.

Ние искаме да изненадаме с добра, сериозна игра от началото на мача. Два мача са, два. Даже и да победиш или загубиш в първия мач, не означава, че ще победиш, два мача са", смята Пенев

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/3275-54403/023100