"Доволен съм. Представяме се добре, трупаме самочувствие. Направихме силен мач и съм доволен от момчетата."

Това каза Любослав Пенев след победата на ЦСКА над Левски във вечното дерби от последния кръг на редовния сезон в Първа лига.

"Радвам се, че спечелихме. Искам да поздравя най-вече всички фенове, защото те се завърнаха по трибуните", посочи наставникът на "червените", след което бе запитан дали може да раздели срещата на две полувремена.

"Вижте, мачът е 90 минути, а може би след почивката малко спадна ритъмът в нашата игра. Но срещу нас все пак има съперник, който също иска да вкарва голове. През второто полувреме те се отвориха малко повече, оставяха ни пространства, според мен се справихме добре. Пак казвам, радвам се най-вече от обстановката, която се създаде на стадиона и искам да приветствам феновете с добре дошли. Артистите са на терена - футболистите, треньорите помагаме, а феновете подкрепят отбора във всеки един момент."

"Не знам какво е състоянието на Жул Кейта, утре имаме тренировка и ще разберем, тогава можем да коментираме. Относно Мазику - всичко е наред, получи удар, ще се оправи, това е нормално. Благодаря, всичко е наред."