Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович показа оптимизъм и добро настроение по време на официалната пресконференция преди реванша срещу украинския Заря (Луганск).

Двата тима завършиха наравно 1:1 в София, а утре от 20:00 ч българско време двата тима ще определят победителя в сблъсъка.

"За около 30 дни имаме 10 мача - 5 в Европа и 5 в България. Това е твърде много за такъв период.

Отборите завършиха 1:1 в първия мач и това дава предимство на другия отбор. За последните 5 години Заря 2 пъти е бил в групите на Лига Европа. Това съвсем не е случаен отбор, притежава млади и амбициозни играчи. Има леко предимство, но мачът е на кантар. И единият, и другият състав имат своите достойнства. Ако знаех кой ще спечели, щях да пусна тото фиш.

Във футбола всеки отбор може да победи другия. Не става въпрос за сензации - и срещу Осиек беше така. Те бяха уверен отбор. Мислиха, че ще ни елиминират, притежават качествени състезатели. Това е футболът - няма фаворити. Сега отново е така! Непредвидима игра, а дори ЦСКА да се изправи срещу Еспаньол то няма правило, че мачът е решен.

Помните Ливърпул - Барселона. Каталунците водиха с 3:0, а на реванша целият свят остана шокиран след 0:4. Такъв е футболът", заяви Петрович.