ЦСКА 1948 продължава да впечатлява през този сезон и не случайно се намира на завидната трета позиция в таблицата с 32 точки.

Отборът на Любослав Пенев показва стабилност, която донесе шест поредни мача без загуба в елита - победи над Септември и Локомотив Пловдив плюс равенства срещу Ботев Враца, Черно море, Славия и Левски.

Днес приема закъсалия Пирин в домакинство от 15 часа.

Изглежда, че в последно време "червените" залагат основно на сигурността в защита, тъй като в последните си четири мача имат само един допуснат гол - този на Емил Виячки при 1:1 срещу Славия.

След тежката загуба от Септември с 1:4 Пирин се принуди да търси нов треньор и Христо Янев изглеждаше като добър избор. В първия си мач начело наставникът прие Локомотив Пловдив и успя набързо да изгради добра защита, за да стигне до равенство 0:0.

"Разбира се, че ЦСКА 1948 е много качествен отбор, с качествени футболисти и треньор. Това показва тяхното представяне и място в класирането. Смятам, че винаги имаме своите шансове за добър резултат, няма начин да мисля по друг начин. Ако винаги се случваше това, което всички очакват, футболът нямаше да е толкова интересна и непредвидима игра", каза Янев пред клубния сайт на Пирин.

Сега за гостуването в Бистрица ЦСКА 1948 логично е фаворит, но нашето предложение е в мача да няма повече от два гола. Коефициентът за това е 2.