Тази вечер груповата фаза в Шампионска лига навлиза в решителния си етап, с което ще се определи крайното класиране на първите четири групи.

Сред осемте вълнуващи двубои, които програмата ни предлага, нашият акцент ще е насочен към Марсилия, където от 22 часа местният Олимпик посреща Тотнъм, а двубоят ще може да наблюдавате по MAX Sport 1 HD.

Преди срещата Тотнъм е лидер с 8 точки, докато Олимпик е на последното четъврто място, но с едва две точки по-малко от своя опонент.

Това означава, че за да продължи напред Тотнъм просто не трябва да губи мача, което ще му гарантира едно от първите две места в групата.

На другият полюс е отборът на Марсилия, който ще преследва задължителна победа на своя "Велодром", с която ще се класира сред най-добрите 16 тима в турнира.

Нашето предложение е, че Тотнъм няма да изпусне шанса и макар да изглежда трудно, все пак ще спечели на южното френски бряг, с което ще оглави и тази група "D".

Коефициентът, който различните букмейкъри дават този краен изход е 2.45, което изглежда доста апетитна ставка.

Да, Тотнъм се намира в огромна криза и записа серия от лоши резултати и слаби игри, но именно тази вече в Марсилия изглежда ще се проведе най-важният двубой за тима до момента.

"Шпорите" нямат право да губят, а търсенето на задължителна победа от страна на Марсилия със сигурност ще отвори достатъчно пространства, за да бъде постигнат и крайният успех.