Барселона има шест победи и равенство в последните си седем мача, като днес гостува на Атлетико в Мадрид, търсейки продължение на успешната си серия. Каталунците са втори най-добър гост през сезона досега с шест победи в седем мача далеч от дома. "Дюшекчиите", които по принцип са един от най-силните домакини в Ла Лига традиционно, сега са далеч от най-добрите си дни.

Воденият от Диего Симеоне тим е спечелил 11 от общо 21 възможни точки на "Уанда" и това е причината за нашето предложение.

Барса няма успех като гост на този стадион от декември 2019 година, а сега изглежда като идеален момент това да се промени.

В седем от последните единадесет мача на Атлетико и двата отбора са отбелязвали гол, а при Барселона това се случва в четири от последните пет срещи.

И така, по същество - Барселона да победи и двата отбора да отбележат в мача се котира на около 5.50 при повечето букмейкъри.

Разбира се, може да се потърси и една идея по-малко авантюристичен вариант - чиста победа на Барселона, оценявана на около 2.50 от повечето къщи.