Изцяло футболни мачове попадат в днешните Super hot залози на Winbet. Първото бонус предложение е от Висшата лига на Беларус.

В него един срещу друг се изправят отборите на Слуцк и Енергетик БГУ Минск.

Домакините от Слуцк са убедителен лидер в класирането с пет победи, една загуба и същият брой равенства, като същевременно са и най-резултатният отбор в първенството с отбелязани четиринадесет попадения.

Техният съперник Енергетик БГУ Минск е на четвърта позиция и има сериозни амбиции за челно класиране. Гостите залагат на атакуващ футбол и имат в актива си четири успеха и три поражения.

Прогнозата ни за предстоящия сблъсък между Слуцк и Енергетик БГУ Минск е, че ще станем свидетели на оспорван и зрелищен двубой, в който ще паднат голове и в двете врати.

Super hot залогът на Winbet е и двата отбора да отбележат при завишен коефициент на 2.10 от стартов 1.72.

Следващото специално предложение отново е от елита на Беларус - мачът между Городея и Минск.

Последните две срещи между тези два състава завършиха при отбелязани над 2.5 гола, като Минск спечели гостуването си на Городея с 2:1, а преди това вкъщи инкасира тежко поражение от същия съперник с 0:3.

Очакванията ни са за нов резултатен мач и Super hot залогът на Winbet е да бъдат отбелязани над 2.5 попадения при завишен коефициент на 2.75 от стартов 2.38.

Третото специално предложение е за неделната среща, която е финал на Лига примера между Манагуа и Реал Естели.

Двата отбора не се победиха в първия финален двубой и той завърши при равенство 1:1. В него станахме свидетели на множество положения и пред двамата вратари.

С оглед важността на сблъсъка и случилото се в последния мач между тези тимове, Super hot залогът на Winbet е да бъдат отбелязани над 1.5 гола при завишен коефициент на 1.80 от стартов 1.48.

 

Рекламна публикация