Доскорошният футболист на Левски и младежкия национален тим на България - Станислав Иванов, ще трябва да почака за дебюта си отвъд океана.

В края на 2020-а той осъществи трансфер в Чикаго Файър, но за съжаление ще отсъства от терените в следващите 4 месеци.

Причината е скъсан менискус в лявото коляно, като Иванов вече е претърпял операция, съобщиха от клуба му, а впоследствие призна и самият футболист.

Офанзивният играч, който записа 89 мача и вкара 14 гола за Левски, премина в американския тим за 250 000 долара, подписвайки тригодишен договор.

Той получи тежката си травма по-млако от месец преди началото на първенството. Това е сериозен удар за Иванов, който се надяваше да се пребори за титулярно място в Чикаго. 21-годишният играч коментира травмата пред "Спортал", като сподели:

"Операцията мина успешно и още утре започвам рехабилитация. Една седмица ще съм с патерици, но това е част от живота. Много ме е яд, тъй като първо се контузих сам, след което се очакваше да отсъствам три седмици, а днес се събуждам след интервенцията и ми казват четири месеца. Това ме натъжи, но съм мотивиран да се възстановя възможно най-бързо. Вече съм си у дома и гледам напред".