Наставникът на Левски Станимир Стоилов беше доволен след успеха с 1:0 над Хамрун Спартанс в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Синият" треньор отчете, че неговият тим е доминирал и е можел да победи с повече, но е изпуснал изгодни шансове.

"Имахме четири или пет ситуации да вкараме гол преди това, не успяхме. Допуснахме една атака на противника, но в евромачове когато имаш такова преимущество е положително. Успяхме да спечелим само първото полувреме на мача, предстои ни труден реванш в София, който трябва да изиграем по още по-добър начин. Беше важно накрая с оглед на положенията, които изпуснахме, да отбележим. Успяхме в последната секунда.

Не трябва да съжаляваме, че не сме победили с повече, а да мислим по най-бързия начин за възстановяване и мача за първенство след три дни. Левски няма право да недооцени някой мач. Трябва да играе гордо пред своята публика. Трябва да бъдем умни и тактически дисциплинирани, защото когато си победил, може да ти изиграе лоша шега домакинството.

Двата отбора горе долу са на едно ниво и който успее да е по-добър в тактическите идеи, ще спечели. Ние успяхме. Имахме минимално преимущество в този първи мач. Във втория ще играем футбол и целта е да минем в другия етап. Няма да бъдем много свежи, но с оглед на отложените два мача имаме хора, които могат да вземат участие. Няма да се оплакваме. Проблемът след евромачовете е емоционалната изчерпаност в играчите, а не физическата. Ще имаме време да помислим, имаме и възстановени от травма играчи. Левски ще има 13,14 играчи, които трябва да изкарат цялата година. Наясно съм от първия ден, че ще бъде трудно с такъв малък брой играчи. Ще разчитаме и на младите играчи."