Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов направи заключителен коментар преди финала за Купата на България срещу ЦСКА.

Сблъсъкът е в неделя от 17 часа на Националния стадион.

Мъри си пожела всичко да се реши в редовното време и да не се стига до продължения и дузпи. Също така той призна, че в отбора има напрежение преди битката за трофея.

"Не искам да достигаме до 120 минути, защото се притеснявмам за привържениците. Трябва да им дадем спокоен финал. Предполагам, че има по-голямо напрежение в отбора, отколкото се очаква, защото на футболистите им е обяснено колко голяма е отговорността. Тези играчи могат да обърнат историята. Със своето предстаяве върнаха надеждата, желанието на хората да посещават мачове.

Върнаха изискването към тях и към името Левски. Ако се класираме за Европа, ще е като мини шампионска титла. Изправяме се срещу отбор, който две години играе в групова фаза в Европа. Имат самочувствие, но мисля, че имаме сили да се справим. Ако играем на максимума, би трябвало да спечелим. Но ако противникът е по-добър, няма какво да направим", сподели Стоилов.

Той също така призна, че участието на Георги Миланов е под въпрос. За участието на халфа ще се преценява в последния момент, тъй като се оплаква от болки.

"Георги имаше някакви проблеми, ще видим как ще е сега на тренировката. Ако не може да вземе участие,това малко променя нашите идеи и планове. Все пак той е от опитните играчи и е участвал в такива двубои. Надявам се все пак всичко да е наред с него и да можем да го използваме", заяви Стоилов.

Последната тренировка на Левски бе наблюдавана от около 800 запалянковци, които надъхаха отбора с песни и скандирания.